Turbo Recipes

Αρχική  Αναζήτηση  Επικοινωνία
 

Όλες οι συνταγέςΚυριώς πιάταΟρεκτικάΓλυκάΛοιπές κατηγορίες
       
Όροι Χρήσης
Όροι χρήσης ιστοσελίδας turborecipes.com

Όταν επισκέπτεστε τις σελίδες του turborecipes.com, συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους παρακάτω όρους χρήσης και κανονισμούς λειτουργίας της σελίδας. Παρακαλείσθε να διαθέσετε λίγο χρόνο για να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης της σελίδας μας. Αν δεν συμφωνείτε με κάτι από τα παρακάτω, παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών του turborecipes.com και να αποχωρήσετε από τη σελίδα αμέσως.
 1. Ο δικτυακός ιστοτόπος turborecipes.com δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη για την ακρίβεια και το περιεχόμενο της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσα από τη χρήση των υπηρεσιών του. Επιπλέον, το turborecipes.com και η ομάδα του δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημιά (ή βλάβη) που μπορεί να προέρθει από τη χρήση των υπηρεσιών του. Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του turborecipes.com δεν παρέχουν καμία απολύτως εγγύηση. Επομένως, συμφωνείτε ότι χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του turborecipes.com με δικιά σας ευθύνη.

  • Οι εγγεγραμμένοι χρήστες του turborecipes.com δύνανται να ανεβάσουν προσωπικές συνταγές ή να μεταφορτώσουν εικόνες συνταγών. Άπαξ και μια συνταγή ή εικόνα μεταφορτωθεί στο turborecipes.com, τα δικαιώματα προβολής και χρήσης αυτής θα ανήκουν στη σελίδα μας.
  • Όλες οι συνταγές που μεταφορτώνονται θα ελέγχονται διεξοδικά προτού δημοσιευτούν. Η σελίδα μας διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη δημοσίευση κάποιων συνταγών ή ακόμα και να τροποποιήσει το περιεχόμενο των συνταγών (π.χ. διόρθωση ορθογραφικών-συντακτικών λαθών που τυχόν υπάρχουν στο κείμενο, προσαρμογή ή προσαύξηση του περιεχομένου κλπ) χωρίς πρότερη ενημέρωση προς τους χρήστες που μεταφόρτωσαν τις συνταγές αυτές.
  • Το αυτό ισχύει και στην περίπτωση της μεταφόρτωσης φωτογραφιών συνταγών. Ήγουν, το turborecipes.com έχει το δικαίωμα να αρνηθεί τη δημοσίευση φωτογραφιών συνταγών που είναι ακατάλληλες ή άσχετες με τη συνταγή ή είναι κακές ποιοτικά (π.χ. θαμπές ή πολύ χαμηλής ανάλυσης) ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Κάθε φωτογραφία συνταγής που εγκρίνεται και δημοσιεύεται στη σελίδα μας, θα φέρει το λογότυπο “turborecipes.com” (υδατογράφημα) στην κάτω αριστερή γωνία της, υποδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την κυριότητα χρήσης της φωτογραφίας από τη σελίδα μας.
  • Ζητάμε από τα εγγεγραμμένα μέλη του turborecipes.com να μην μας παραδίδουν συνταγές ή υλικό που έχει αντιγραφεί από άλλη ιστοσελίδα. Εφόσον μας ζητηθεί από το νόμιμο κάτοχο αυτού του υλικού, ότι έγινε αντιγραφή ή σφετερισμός του, είμαστε υποχρεωμένοι να το απομακρύνουμε από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούνται οι χρήστες να διακινούν μόνο τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ συνταγές και να μεταφορτώνουν τις δικές τους, ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ φωτογραφίες συνταγών.

 2. Το turborecipes.com συλλέγει και επεξεργάζεται μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και διατηρεί τα προφίλ των χρηστών σε Βάση Δεδομένων. Σε καμία περίπτωση η σελίδα turborecipes.com δεν μοιράζεται τα δεδομένα των χρηστών (π.χ. διευθύνσεις αλληλογραφίας) με τρίτους. Η ομάδα του turborecipes.com καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προστατευτούν τα δεδομένα των χρηστών από κακόβουλα ή μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα και να διασφαλιστεί η ακεραιότητα των στοιχείων της Βάσης Δεδομένων.

 3. Η ομάδα του turborecipes.com εργάζεται σκληρά προκειμένου να παρουσιάσει αυθεντικό και συνάμα ποιοτικό περιεχόμενο. Παρακαλούμε να σεβαστείτε τη δουλειά μας και να μην αντιγράφετε / αναδημοσιεύετε τις συνταγές που υπάρχουν στη σελίδα turborecipes.com. Σύμφωνα με το νόμο 2121/1993, απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, η μερική ή ολική αντιγραφή και η διασκευή του περιεχομένου των σελίδων του turborecipes.com σε έντυπη μορφή ή σε ηλεκτρονική μορφή ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Επίσης, το περιεχόμενο των σελίδων του turborecipes.com προστατεύεται από το Copyscape. Σε περίπτωση αναδημοσίευσης / αντιγραφής συνταγής σε άλλες σελίδες (μαγειρικής, προσωπικά ιστολόγια κλπ) θα εφαρμόζεται η διαδικασία που περιγράφεται εδώ.

 4. Το turborecipes.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους χρήσης οποτεδήποτε αυτό κριθεί αναγκαίο, χωρίς προγενέστερη ειδοποίηση. Παρακαλείσθε να ελέγχετε περιοδικά τους κανονισμούς λειτουργίας της σελίδας ούτως ώστε να είστε σίγουροι αν συμφωνείτε ή όχι.
Δημοφιλέστερες συνταγές
1. Γιουβέτσι με χοιρινό και κριθαράκι
2. Παγωτό μπανάνα με ζαχαρούχο γάλα
3. Γαλακτομπούρεκο με σπιτικό φύλλο
4. Ρόφημα φρεντοτσίνο
5. Νηστίσιμα σπανακοπιτάκια με σπιτική ζύμη
6. Παραδοσιακή κολοκυθόπιτα Θεσσαλίας
7. Νηστίσιμα μανιταροπιτάκια
8. Νηστίσιμη μπεσαμέλ με γάλα σόγιας
9. Κρέμα λεμονιού
10. Λευκή σάλτσα με κρέμα γάλακτος

Πρόσφατες συνταγές
1. Χορτόσουπα
2. Μανιτάρια πλευρώτους στο τηγάνι
3. Πουρές με γάλα
4. Λαχανόσουπα
5. Μηλόπιτα με φύλλο σφολιάτας
6. Λιγκουίνι με σουρίμι αστακού
7. Μανιταρόσουπα βελουτέ
8. Καβουροσαλάτα με σουρίμι καβουριού
9. Λαχανόρυζο
10. Νηστίσιμο κέικ με μήλα
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ!

Η κλοπή περιεχομένου ιστοσελίδας αποτελεί ηλεκτρονικό αδίκημα και διώκεται ποινικά. Απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή) του περιεχομένου αυτής της σελίδας, η οποία προστατεύεται από:

CopyScape
 
Banner 1 

Επικοινωνία Sitemap Ποιοί είμαστε Όροι Χρήσης© 2015 turborecipes.com

     
Σύνδεση Χρήστη


Ονομα χρήστη:
Κωδικός πρόσβασης:

Captcha
Captcha:
 

Αν είστε καινούργιος χρήστης, κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε άμεσα!
Αν έχετε ξεχάσει τα στοιχεία εισόδου σας, κάντε κλικ εδώ.
X
Υποβολή Σχολίου

Ονομα:
Email:
Σχόλιο:
* Το σχόλιο θα ελεγχθεί προκειμένου να εγκριθεί και να δημοσιευτεί

Captcha
Captcha:
***
X
Φόρτωση X
Τίτλος!