Λεφτά

ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ

Αρχική  Πώς να ξεκινήσετε  Πλεονεκτήματα  Οροι Χρήσης  Μυστικά απόκτησης Referrals  Τι να προσέχετε  SCAM Σελίδες  Αμφίβολα PTC Sites  Τα καλύτερα PTC Sites  Κορυφαία PTC Sites  Αξιόπιστα PTC Sites  Νέα PTC Sites  NeoBux  ProBux  Αποδείξεις πληρωμής  Συμβουλές  Νέα 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
0 προβολές
0 επισκέψεις

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!

Η κλοπή περιεχομένου ιστοσελίδας αποτελεί ηλεκτρονικό αδίκημα και διώκεται ποινικά. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η διασκευή και η αναδημοσίευση του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας η οποία προστατεύεται από:

CopyScape
MyFreeCopyright

ΠΡΟΣΦΑΤΑ SCAM SITES
XCentBux(16/11/2013)
MLPClix(20/09/2013)
Phd-Bux(24/07/2013)
PtcBox(06/07/2013)
BemaBux(26/01/2013)
Βγάλτε λεφτά χωρίς λεφτά

Αυτή η σελίδα αποτελεί συνέχεια του ιστολογίου "Λεφτά χωρίς λεφτά". Ύστερα από τρια χρόνια λειτουργίας, το ιστολόγιο "leftaxorislefta" μεταφέρθηκε από το blogpost και δημιουργήθηκε ξεχωριστή σελίδα.

Πότε δεν πίστευα πως είναι δυνατό να βγάλει κανείς χρήματα από το διαδίκτυο χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ... Όταν συναντούσα διάφορες διαφημίσεις του τύπου "Βγάλτε λεφτά από το internet" ή "Έξτρα εισόδημα από το σπίτι" ή "Βγάλτε ως 5000 ευρώ μηνιαίως δουλεύοντας από το σπίτι", απλώς τις θεωρούσα κοροϊδία, απάτη και τις προσπερνούσα με συνοπτικές διαδικασίες.

Οταν πρωτόξεκινησα με τις PTC σελίδες, αρχές του 2011, ήμουν εντελώς βέβαιος ότι όλα αυτά είναι μια καλοστημένη απάτη και χάσιμο χρόνου (ίσως και χρημάτων). Ετσι, αποφάσισα να μην επενδύσω ποτέ χρήματα από την τσέπη μου, παρά μόνο ό,τι βγάζω από αυτές τις σελίδες.

Όλα αυτά όμως που για χρόνια θεωρούσα απατεωνιά και κοροϊδία, τα έχω πλήρως αναθεωρήσει. Μετά από τόσο καιρό ενασχόλησης με τις Paid To Click σελίδες, έχοντας αποκομίσει μεγάλη εμπειρία από αυτά τα sites, μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι αξίζει να ασχοληθείτε με αυτές τις σελίδες. Πώς θα μπορούσα εξάλλου να πω κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που αυτές οι σελίδες με εχουν πλήρωσει τόσες πολλές φορές; Οι αποδείξεις πληρωμών μιλάνε από μόνες τους.

Για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, υπάρχει ένα είδος ιστοσελίδων που ονομάζονται Paid-To-Click Sites (PTC Sites), είναι δηλαδή ιστοσελίδες στις οποίες πληρώνεστε για να κάνετε κλικ σε διαφημίσεις!

Ναι, καλά διαβάσατε! Σας πληρώνουν για να κάνετε κλικ σε διάφορες διαφημίσεις και να τις βλέπετε για λίγα δευτερόλεπτα!

Βασικά αυτές οι διαφημίσεις δεν είναι τίποτε άλλο από τους δικτυακούς τόπους διαφόρων εταιριών (ή και ιδιωτών) που πληρώνουν την PTC σελίδα για να προβληθούν! Οι εταιρίες αυτές πληρώνουν τις PTC σελίδες για να διαφημιστούν αλλά κερδίζουν από τις προβολές των διαφημίσεων -πιστέψτε με- πολύ περισσότερα από όσα ξοδεύουν!

Κάθε PTC σελίδα έχει τους δικούς της όρους και τη δική της πολιτική, αλλά όλες οι PTC σελίδες προσφέρουν καθημερινά ένα αριθμό διαφημίσεων και κάθε προβολή διαφήμισης δίνει ένα συγκεκριμένο ποσό (ανάλογα με τον τύπο λογαριασμού μας και τη σελίδα PTC). Όσες περισσότερες διαφημίσεις βλέπουμε καθημερινά τόσο περισσότερα κερδίζουμε.

Το καλύτερο όμως είναι ότι χρήματα κερδίζουμε όχι μόνο από τις δικές μας προβολές διαφημίσεων αλλά και από άλλους χρήστες! Αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό των Paid-To-Click Sites! Αν κάποιος χρήστης γραφτεί "κάτω" από εμάς, δηλαδή με δικιά μας αναφορά και παρακίνηση, τότε γίνεται αυτόματα "βοηθός" μας (referral). Όταν οι δικοί μας "βοηθοί" βλέπουν διαφημίσεις, κερδίζουν χρήματα τόσο αυτοί όσο και εμείς! Υπάρχουν δύο ήδη βοηθών (referrals): οι άμεσοι βοηθοί (direct refferals) και οι νοικιασμένοι βοηθοί (rented referrals). Οι άμεσοι βοηθοί είναι οι χρήστες που γράφονται με δική μας αναφορά ("κάτω" από εμάς) και ανήκουν σε εμάς για πάντα ενώ οι νοικιασμένοι βοηθοί είναι άλλοι χρήστες που μπορούμε να τους νοικιάσουμε για 1 μήνα, δηλαδή ανήκουν σε εμάς για ένα μήνα.

Σε αυτή εδώ τη σελίδα θα βρείτε τον τρόπο για να βγάλετε χρήματα από το διαδίκτυο μέσα από τέτοιες Paid-To-Click σελίδες! Να επισημάνω όμως ότι χρειάζεται ΠΟΛΛΗ υπομονή και επιμονή για να τα καταφέρετε! Χρειάζεται να αφιερώνετε καθημερινά λίγο χρόνο προκειμένου να επισκέπτεστε αυτές τις PTC σελίδες και να βλέπετε τις διαφημίσεις που προσφέρουν.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!


Απόδειξη πληρωμής